A lista közel sem teljes :-)

A 2016-os esztendő zsúfolt volt, sok programmal. Meglepődtünk a sok-sok nyári felkérésen :-)

2015 karácsony és szilveszter: december 5., 11., 12., 60% feletti foglaltság, hívjon most, ne maradjon le rólunk. Szilveszterkor biztosan jelen leszünk Debrecenben, Visegrádon, Balatonalmádiban, Mátraházán és Budapest 9 helyszínén. Még van némi kapacitásunk :-)

2015: az idei év eddigi részében kiemelkedően nagy számban érkeztek felkérések bálokra, farsangi mulatságokra. A tavaszi családi- és gyereknapokra már most jelentős foghlalásunk van. Legyen Ön is megrendelőnk!

2014: mi határozottan érezzük, hogy pozitív folyamatok indultak el a rendezvények, rendezvényszervezés területén. Az idei évben augusztus 31-vel bezárólag 24 megrendeléssel többet kaptunk, mint 2013-ban. Köszönjök!

2013 -ez az év vegyes eredményeket hozott. Sok öröm, eredmény jellemezte mindennapjainkat, viszont néhány alkalommal méretes hegyek állták utunkat. Megmásztuk azokat, és továbbra is optimisták maradunk.

Idén solgoztunk a sok megszokott helyszínen túl Pozsonyban, Dunaszerdahelyen és Kassán is, - ezeket a feladatokat szerettük a legjobban. Átlépni a határokat, - mindenféle értelemben.

2012 - világvége vagy felemelkedés? Ha minket kérdez megnyugtathatjuk: bátran szervezzen rendezvényt, mert nem lesz világvége :-)

Boldog újévet mindenkinek!

Szilveszteri tudnivalók! Az árazás eltér a normál, évközbeni tarifától, továbbá kapacitásunk 95% már most foglalt, így, ha szeretne valamilyen jósdaprogramot, kérjük, mihamarabb jelezze!

2011-ben a mai nappal bezárólag - december 16. - 174 kisebb/nagyobb rendezvényen közreműködtünk, többek közt: Magyar Telekom, Győri Barokk Bál, Monte City kaszinó, Elzett, K & H, Man, Jaf-Holz, Avon, Sanofi-Aventis, BKV, Vízművek, Hétkút Wellness, Danone, Korda Filmpark, Jungheinreich, Dr. Oetker, Epam, IBIDEN, Continental, Valeant, Erste, Manager Golf Cup, Spar, KFKI, Dunapack, BNP Paribass, Spar, DHL, Hungaropharma, Claas, SAPA...

2010. október 7-9. - Tihany

A Richter Gedeon álomfejtőjeként vettünk részt a XIII. Magyar Neuropszichofarmakológiai Kongresszuson. Álomtesztet töltettünk ki az érdeklődőkkel, emellett álmokat fejtettünk, és szimbólumálmokat elemeztünk.

2010. október 1., 2. és 3. - Gamás, Vadászház

Egy bő 50 fős társaság hívott meg bennünket egy háromnapos buliba, ahol a végtelenségig jósoltunk a vendégeknek, de ezt senki nem bánta.

2010. szeptember 25. - Budapest, Kincsem park

Nagy Suzuki nap. Csak azért is Suzuki, - csak azért is velünk :-) Jósnőnk és grafológusunk várta a Suzukirajongókat.

2010. szeptember 19. - Budapest, West End

Ezen a napon a Főszezon rendezvényén dolgozunk, emellett bemutatjuk a 2011-es ezoterikus határidőnaplónkat, mely a helyszínen megvásárolható. A vendégeknek kivételesen (és szigorúan csak ezen a napon) ingyen jóslunk :-)

papirmerites2_1.jpg 2010. szeptember 18. - Budapest, III.

Az Amplifon cég várta munkatársait és családtagjaikat, ahová igen sok érdekes programmal készültünk: hennafestés, kalligráfia, tűzzománc, nemezelés, papírmerítés, közös falikép festés. A vendégek nagyon élvezték a hagyományos, népművészeti programokat, melyekbe igen aktívan bevontuk őket.

2010. szeptember 17. - Budapest

A Material Centerben két aurafotósunk várta a vendégeket egy éjszakai energetikamérésre.

2010. szeptember 13.- Nyiregyháza

Ismét AVON! De most egy vidéki megbeszélést próbáltunk feldobni, s utólag bevallhatjuk: sikerült!

2010. szeptember 12. - Budapest XXII.

Az idén is megtartották a Highland Golfklubban a Manager Golf Cup-ot, immár az ötödiket, ahová természetesen újra minket hívtak, hogy a vendégek szusszanásnyi idejükben kicsit elkalandozhassanak a golflabdák és ütők világától.

kartyajoslas_1.jpg 2010. szeptember 11. - Etyek

Az ABACUS Rendezvényközpontban tartotta idei családi napját a JungHeinrich cég. A jósdán kívül arcfestéssel, hennafestéssel, csillámtetoválással, lufihajtogatással, kézműves tevékenységekkel fogadták a vendégeket.

2010. szeptember 10. - Budapest, XVII. ker.

Formabontó Szalon, Pesti út - és ismét AVON! Bizony most sem unatkoztak a tanácsadónők, mert a szakmai megbeszélést követően mi szórakoztattuk őket!

hazomlas-barand.jpg 2010. szeptember 5. - Báránd

Ezen a napon nem jósoltunk, viszont önkéntesmunkát végeztünk Bárándon, ahol egy család háza a belvíz miatt összedőlt. Csapatunk több tagja önkéntesen segített elbontani a megmaradt épület elemeit. Drukkolunk a Radnó családnak, hogy hamar újra fel tudják építeni otthonukat.

2010. szeptember 4. - Budapest, II. ker.

Kicsit esős, kicsit borongós volt ez a nap, de a KFKI idei családi közös főzőnapján sem unatkoztunk, hisz hennafestőnk és asztrológusunk egy percet sem pihentek.

2010. szeptember 4. - Szentkirályszabadja, Repülőtér

Kicsit esős, kicsit borongós volt ez a nap, de grafológusaink, jósnőink állták a sarat a K & H Bank idei családi napján is (merthogy tavaly is mi voltunk itt ám) :-)

boszorkanysator_1.jpg 2010. augusztus 28. - Budapest, Csepel

Újra részt vehettünk a Continental cég rendezvényén, ráadásul egyre gyarapodó számban. Idén már négy különböző szolgáltatással fogadtuk a vendégeket: keleti asztrológia, nyugati asztrológia, angyal jósda, és sorselemzés. A dekorációt is mi biztosítottuk!

2010. augusztus 24. - Velence

20 éves az AVON, ismét minket hívtak, most íriszdiagnosztikát és kristály-jósdát szállítottunk.

2010. augusztus 20. - Abony

Ezen a napon nem csak a kenyérsütés illata lengte be az abonyi Mészáros vendéglőt, hanem erőteljes spirituális energia is, általunk :-)

2010. július 4. - Budapest

20 éves az AVON, s úgy tűnik, annyira a helyzet magaslatán álltunk, hogy idén még több rendezvényükönis részt fogunk venni. Két-két jós és asztrológus próbálta állni a sarat, de a sorok nem akartak csökkenni. Csak tudnánk miért...

2010. július 3. - Budapest

Boston Consulting családi nap, kértek tőlünk egy tucat vizipipát és egy hozzáértő szakembert. Dekorációval együtt teljesítettük az igényt.

2010. június 26. - Oroszlány

Vidéken jártunk, a GE helyi egységének családi napján. Asztrológus, kártyajós, karikaturista várta és szolgálta ki az igényeket. Ismét egy nap, amikor nem volt megállás.

2010. június 12.- Budapest

Ha emlékeim nem csalnak, akkor ez volt eddig pályafutásunk legnagyobb rendezvénye, 10,000 fővel. BKV családi nap, íriszdiagnosztikával, természetgyógyásszal, vércukorszint méréssel, vérnyomásméréssel, grafológussal.

2010. június 12. - Budapest

Több jósunk, aurafotósunk, íroszdiagnosztánkegy időben, egy helyen szolgálta ki a Vízművek vendégeinek igényeit. De hát tudjuk, hogy sok jó ember, nagy helyen is elfér, nem igaz?

2010. június 3. - Budapest, Millenáris Center, Váci utca

Több jósunk és névelemzőnk is jelen volt egy olyan eseményen, amiről hasonlót még nem is hallottunk. Divatbemutató. Rendben, ebben még semmi különös sincsen. De itt a helyben vásárló tündéri, fiatal, középkorú vagy éppen idősebb hölgyeket, asszonyokat kérték meg az üzlettulajdonosak arra, hogy mutassák be a nyári kollekciót. itt nem számjtottak a plusz kilók, az alacsony magasság, vagy a smink nélküliség.

2010. május 29-30. - Budapest, Árkád Bevásárlóközpont

Ezen a hétvégén rajzelemző fürkészte a gyereknap résztvevőinek körvonalait, ákombákomjait. Rengetegen voltak, s a ceruzák hossza a felére fogyott :-)

kojosda_2.jpg 2010. május 18. - Velence

Már nem is emlékszem, mikor kezdődött... De mostmár egy kezemen nem tudom megszámolni hányadszor kértek bennünket a Nikecell rendezvényeire, idén ismételten öt programmal. Olasz jellegű jósdákkal vonultunk fel. Velencei szimbólumjósda, Itáliai Istennők jósdája, Muranói kristályjósda, stb. nem unatkoztak a vendégek, az egyszer biztos :-)

2010. május 15. - Budapest

FCSM rendezvény egy grafológus és egy aurafotós részvételével.

2010. május 11. - Budapest, Symbol

A Hallmark csatorna hívott meg bennünket egy szakmai napra, melyen több neves, prominens személy vett részt, s egy kerekasztalbeszélgetés során alaposan átbeszélték a párkapcsolatok, a hűség alapvető problémáit. Kánya Kata, Peller Mariann, Tari Annamária, Kovács Áron és még néhány kedves meghívott mondta el véleményét. Élmény volt őket hallgatni, aztán jósolgatni :-)

2010. május 8. - Érd

Egy privát, szülinapi partira kértek egy asztrológust, hogy egy tündéri, 30. évét betöltő hölgy buliján meglepjék őt. Aztán úgy alakult, hogy az egy órás ottlétből 6 óra lett. De senki nem bánta.

2010. május 6. - Sopron, Lővérek

Egy grafológus és egy jós vett részt ezen az estén egy építőipari szakmai találkozón.

2010. május 1. - Budapest, II. ker. és XII. ker.

Úgy tűnik, nagyon férjhez szeretének menni a lányok, ma két lánybúcsúra is meghívást kaptunk, s alaposan megjósoltuk a lányok szerencsés jövőjét.

2010. április 30. - Budapest, Gazdasági Főiskola, XVI. ker.

Diáknap volt, s garfológusokat és kristályjósdát rendeltek tőlünk. Még az iskola néhány vezetője is besétált hozzánk, hogy kirpóbálják azt, amit eddig még soha, - s bizony komoly elismerésüket nyilvánították ki. Hát hiába, mégiscsak értünk a szakmánkhoz :-)

2010. április 24-25. - Esztergom, Praktiker

Ezen a hétvégén nyitott az áruházlánc újabb egységet, s egész hétvégén rengeteg program várta az érdeklődőket, egy perc nyugtunk sem volt, persze nem bántuk. Tenyérjóslással, kártyajóslással, csillámtetoválással vártuk a vendégeket, - megállás nélkül.

2010. április 8. - Budapest

Az ország legnagyobb médiaügynökségének (Adaptive) szülinapi buliján voltunk, ahol kőjósdával. számmisztikával és névelemzéssel szórakoztattuk a vendégeket, egészen hajnal kettőig.

mammut.jpg 2010. április 4. - Budapest, Mammut II.

Ezen a napon sem kíméltek bennünket, de most a fővárosban maradtunk, s a bevásárlóközpontban sokan álltak sorba, hogy kipróbálják kristály jósdánkat, asztro-jósdánkat, keleti- és nyugati horoszkópjukról érdeklődjenek, s gyermekrajzelemzés is volt :-)

2010. március 14. - Hajdúszoboszló

Ezen a napon bizony nem kíméltek bennünket szoboszló legnagyobb hoteljának vendégei. Egész nap özönlöttek, nagyon nagy sikerünk votl :-)

2010. március 11. - Európa Kongresszusi Központ, Budapest, IBM

Meglehetősen nagy konferenciára voltunk hivatalosak, sok öltönyös, kiskosztümös vendég szórakoztatásának céljából. Grafológusaink állták a sarat, csak alig tudtunk hazajutni a közben leesett hó miatt :-)))

2010. március 5. - Symbol Budapest, Opten

Több különleges jósdát vittünk erre az estére, ahol a saját feladatunk mellett részünk volt egy jó kis Charlie koncertben :-)

dragako-ajanlo_2.jpg 2010. március 2. - Nyíregyháza

Először jártunk egy helyei - sajnos nem megnevezhető - nagy cégnél, ahol reggel 8-tól, este 18 óráig egészségügyi szűréseket végeztünk: íriszdiagnosztika, aurafotózás, természetgyógyászati tanácsadás, Voll-teszt, aromaterápia, kristályterápia. Nem volt megállás...

2010. február 27. - XVIII. kerületi Önkormányzat bálja

Sokadik rendezvényünk itt, idén tenyérjóslással és kártyajóslással.

2010. február 24. - Meglepetés szülinapi party a Rózsadombon

Egy olyan középkorú, kedves férfinak voltunk ezen az estén a meglepetései, aki maga is aktívan foglalkozik ezotériával, és felesége bevallása szerint, minden reggel a portálunkon: www.ezoterikus.hu oldalon kezdi a napot. Hát lehet erre nemet mondani?

2010. február 20. - Győr, Zichy Palota

Sokadik Barokk bál - ismét velünk.

campona.jpg 2010. február 14. - Budapest

Campona - Valentin-nap. A mozi előtt látványos dekorációval vártuk vendégeinket. Egy órával a kezdést követően annyian álltak sorba, hogy nem lehetett bejutni a moziba :-)

valentin-dekoracio.jpg 2010. február 13. - Sopron

Valentin nap, - hatodjára is velünk. Szerelmi jósda, kártyavetés, asztrológia. Minket pedig Tabáni István követett, az utolsó 20 percben átvette tőlünk a népszerűségi stafétát :-)

2010. február 10. - Budapest

Az Édesvíz Kiadó rendezvényére voltunk hivatalosak. Asztrológusunk, aurafotósunk és számmisztikusunk állta az újságíró vendégek ostromát. Helyszínként Makány Márta, Báthory utcai ruhaszalonja szolgált.

2010. január 23.- Budapest

Egy lány ikerpár meglepetésbuliján vettünk részt. Férjeik kértek fel bennünket a feladatra, méghozzá szokatlan módon, nem asztalnál fogadtuk a vendégeket, hanem az állófogadás közben, mi jártunk-keltünk a bérelt vadászházban, és tetszés szerint választottunk magunknak vendéget. Érdekes tapasztalásban volt részünk.

2010. január 17.- Budapest

Egy tündéri, középkorú hölgy születésnapját ünnepeltük a Novotel Danubiában, - másik 50 hölggyel.

2010. január 9. - Budapest

Egy olyan privát összejövetelre voltunk hivatalosak, ahol utólag ünnepelték a szilvesztert. Mi nem bántuk :-)

2009. december 31.

Budapest, Siófok, Balatonalmádi, Balatonkenese, Visegrád, Eger, Velence, Zalaegerszeg - 22 fővel álltuk a sarat az év utolsó napján, szerte az országban, eltérő programokkal.

2009. december 21. és 22. - Budapest

Utolsó pillanatait éljük ennek az évnek, ezeken a napokon jellemzően a kisebb cégek karácsonyi vacsoráti színesítjük. Két nap alatt hat kisebb összejövetelen vettünk részt.

2009. december 19. - Budapest

A hatalmas havazás ellenére sem maradt el a Diebold karácsonyi záróbulija. A tavalyi sikereket követően idén is jól helyt álltunk, öt különböző programmal kedveskedtünk a dolgozóknak.

2009. december 18. - Budapest, Győr, Herceghalom

Négy rendezvényen dolgoztunk egy időben, például a Bársony Klinika partyján, valamint Herceghalmon a Bayer Hungária estjén.

2009. december 14. - Budapest, Szeged, Győr

Az ország három pontján két-két fővel álltuk a sarat. Már nagyon karácsonyi a hangulat :-)

2009. december 13. - Budapest, Mariott

A GIRO és a BISZ közös karácsonyi évzáró buliján három grafológusunk állta a sarat. A siker ismét nem maradt el.

2009. december 12. - Budapest, Csinszka Kert

Kispest nemrégiben elkészült - szerintem leggyönyörűbb - lakóparkja tartott nyílt napot jövendőbeli lakói számára. Feladatunk az volt, hogy segítsük az érdeklődőket ezoterikus szemszögből is jó döntést hozni. Számmisztikai magyarázatunkkal és Feng Shui tanácsadásunkkal sok érdeklődő élt, izgalmas kapcsolódó programja voltunk a forralt bornak, a sült gesztenyének és a kedves környezetnek.

2009. december 11. - Budapest, Rozmaring Étterem & Vista Rendezvényközpont

A BNP Paribass is sokadjára választotta csapatunkat karácsonyi bulijának színesítésére. A hagyományos tenyérjóslás mellett szerettek volna valami különlegességet, így döntöttek az ólomöntés mellett.

Ezen az estén a PrímaGáz vendégeit is mi szórakoztattuk a Vista Rendezvényközpontban.

2009. december 11. - Gödöllő

A Sony karácsonyi bulijára idén nem egy, hanem a tavalyi siker miatt kettő programot kértek. Névelemzéssel és kártyajóslással kedveskedtünk a vendégeknek.

kristalykerek-joslas2.jpg 2009. december 9. - Budapest, Apetito Étterem

A Szerencsejáték Zrt. év végi partyjára kristálykerék-jósdát és angyal-jósdát vittünk. Régi magyar mondás szerint, sok jó ember kis helyen is elfér: a cseppnyi borszobában kaptunk helyet, ahogy a kép is mutatja :-)

2009. december 8. - Budapest, Hotel Helia

Tenyérjósunk, kártyajósunk és grafológusunk fogadta a Danubius Hotels Partner Party-jának vendégeit.

ablakkep-festes.jpg 2009. december 4. - Budapest, Lurdy Events Hall

Pannon GSM Mikulás rendezvény, több száz gyermek érkezett és élvezhették a jobbnál jobb programokat. Tőlünk mandalafestést és csillámtetoválást kérték. Rengeteg boldog gyermek ment el tőlünk ezen az estén. Volt, akit a szülei erőszakkal sem tudtak elvontatni...

2009. november 30. - Budapest

Karikaturistáink nagy sikert arattak a tavaszi TMF rendezvényen, így most a folytatást kérték, ugyanazon rajzolókkal.

siofok-spar1_1.jpg 2009. november 27. - Siófok, SPAR, Aranyfenyő Díjátadó

Épp mint tavaly, idén is a mi csapatunkat kérték meg az ezoterikus szolgáltatások biztosítására. Gua számos kínai jósdát, angyal-jósdát, görög kártyajósdát és Tarot kártyajóslást kértek, - no és kaptak. A sikerünk idén is töretlen volt egész éjjel.

2009. november 27. - Budapest, Corinthia Royal

Erste Bank - egy jósnő, ebben az évben újra minket hívtak.

2009. november 24. - Budapest, Hotel Béke

A Cortesia Group VIP ügyfelei részére szervezett vacsora kísérő szolgáltatásaként angyal-jósdát és kristály-jósdát biztosítottunk.

2009. október 29. - Miskolc

Kineziológusaink, dietetikusaink és természetgyógyászaink mérték fel egy miskolci cég közel 100 fős állományának testi és lelki állapotát két munkanap alatt. Nagy feladatot vállaltunk, mert a tulajdonos úgy vélte, ha a munkavállalói elégedettek az első alkalommal és az ott tapasztaltakkal, akkor egy éves megbízást ad nekünk, s havi 2 alkalommal kell megjelennünk 2010-ben, hogy folyamatos állapotfelmérést tartsunk, és rendszeres tanácsokkal lássuk el a dolgozókat. A cég megbízását megkaptuk, elsődleges feladatunk, hogy a betegállományok számát 50 %-kal csökkentsük 2010-ben tanácsainkkal. (A megbízó nem adta beleegyezését cégének megnevezéséhez, azonban megígérte, hogy ezt átgondolja, ha a feladatunkkal összefüggő "állagjavulást" érünk el a dolgozóknál.)

2009. október 21. - Győr

Egy 42 személyes cégnél vállaltunk el egy egész napos feladatot, grafológiai elemzéseket készítettünk, és az átalakulás alatt álló belső, kereskedelmi csoportokat segítettünk jól össze/átgyúrni az íráselemzések segítségével. Tagadhatatlanul érdekes megbízás volt.

2009. október 16. - Velence, Hotel Spa

Páratlan párosok éjszakája, ezért páros programokat vittünk. Páros arc- és rajzelemzést, valamint páros színkerék jósdát. Ezen az estén minden titokra fény derült. a kristályok elemző titkával és előrejelzéseivel mindenki elégedett volt.

2009. október 15. - Budapest, Symbol

Bár a rendezvény házi gazdája nem a Média Markt volt, ma mégis róluk szólt minden. Nagyon élvezték a tarot sorselemzést és az asztrológiát is, ez utóbbit kivételesen nyomtatott formában is megkapták a vendégek.

arkad4_1.jpg 2009. október 1-11. - Budapest, Árkád Bevásárlóközpont

Őszi, misztikus divathét, misztikus jósdával megspékelve, - 11 napon keresztül! Minden nap más program, délelőtt 11 és este 19 óra között. Kártyajóslás, rúnajóslás, keleti és nyugati asztrológia, kristálykerék jóslás, angyal jósda, színkerék jóslás, gyermek- és felnőtt rajzelemzés, tenyérelemzés, számmisztika és névelemzés. További képek a galériában!

2009. szeptember 26. - Balaton felvidék smink-kh.jpg

2009. szeptember 26.-án a K & H lease és a MAN közös rendezvényére voltunk hivatalosak, Szentkirályszabadjára. Gyönyörű kamionok, észbontó helikopterek, Lamborginik várták a vendégeket. No és mi is... Kártyajóslás, asztrológia, aromaterápia és állapotfelmérés, smink és henna. Idézem a megrendelő levelét a rendezvényt követően: "Köszönjük szépen a munkátokat, nagyon elégedett volt mindenki!!! Remélem, fogunk még együttdolgozni!"

2009. szeptember 25. - Budapest, Mérnök u. aromaterapia-pannon.jpg

Pannon GSM rendezvény ismét! 12 fővel vonultunk fel. Kivételesen háttérbe szorult az íriszdiagnosztika és az aurafotózás is az aromaterápiához képest! Emellett EAV mérés, lézer-akupunktúra, Biorezonanciás állapotfelmérés, életmódtanácsadás, energetikai felmérés szerepelt a repertoárban, - s mi kitartóan fogadtuk a kedves vendégeket.

2009. szeptember 17. - Budapest I.

Zártkörű magánrendezvényre kértek asztrológust, aki elfoglalja azon hölgyeket, akiknek partnerei megbeszélésre gyűltek össze.

2009. szeptember 13. - Göd, Pólus Palace ekko-josda_1.jpg

Már tavaly is minket kértek fel a Golf Manager Cup jósdájának létrehozásához, és ez idén sem volt másképp. Infiniti, Heineken, Budapest Bank, - aki golfozik, jelen volt.

2009. szeptember 11. - Budapest

Vízművek, dolgozói party. 3 jós, saját dekoráció, és nagyon kedves vendégek. Szerencsére elkápráztattuk a vezetőség néhány tagját is. A kezdéskor még határozottan meleg volt, azonban éjfél utánra már előkerültek a melegebb öltözékek is :-)

2009. szeptember 7. - Csongrád megye mars_1.jpg

A 800 alkalmazottat foglalkoztató, Csongrád megyei cég rendezvényére 14 különböző szolgáltatást szállítottunk. Természetgyógyászok, íriszdiagnoszta, aurafotós, kínai orvos, mobilmasszázs, dietetikus, gyógynövény tanácsadó - mint egészségprogram. De nem hagytuk ki különleges jósdáinkat és elemzéstechnikáinkat sem: névelemzés, grafológia, számjósda, kártyavetés, tenyéranalízis, angyaljósda, asztrológia. (nevüket titoktartási szerződés miatt nem említhetjük)

2009. szeptember 5. - Budapest

A 20. szülinapját ünneplő DND szerette volna vendégeit meglepni valami különleges programmal, ehhez segítséget kértek. Kedvencünket, a kristály-jósdát ajánlottuk, majd vittük. Egész nap hosszú sorok vártak a bejutásra.

2009. augusztus 28. - Győr

Ezen a napon nyílt meg hazánkban a 100. McDonalds étterem, s ki mást hívhattak volna, mint bennünket? Aurafotósunk kitartóan fogadta az érdeklődőket.

asztrologia3_1.jpg 2009. augusztus 22. - Balinka

Régi kedves ügyfelem asztrológust rendelt erre a napra, melyre igazán nem tudtam nemet mondani. Annyira sikeres volt a program, hogy a helyszínen további maradásunkat kérték.

2009. augusztus 14. - Budapest

Az Erste  Bank rendezvényén aurafotóssal és asztrológussal voltunk jelen. Mindkét program 5-5 órás idejét helyben kitoltuk, mert nem fogytak az érdeklődők.

2009. augusztus 12. - Budapest XII.

Meglepetés privát szülinapi party, ahol a sok meglepi közül, mi voltunk az egyik... Az ünnepelt rettenetesen örült, s az eredetileg éjfélig tartó mulatságról valahogy hajnal 4-kor keveredtünk haza. Vajon miért? :-)

2009. július 1. - Szeged

A reggeli órákban kétségbeesett hívás érkezett, mely szerint egy megrendelt jós hölgy "épp az imént mondta le fellépését". Problémamegoldó ember lévén autóba pattantam, s másfél óra múlva már szemben ült velem az első vendég az EKO parkban.

2009. július 25. Csobánka

Privát hétvégi grill-party, meglepetés programmal, sok - csak angol nyelven beszélő - vendéggel. Ha valami, hát ez nem okoz gondot nekünk. Angyal jósda és névelemzés volt a választott program.

2009. június 27.-28. - Siófok

A Siófok Fesztiválról sem maradtunk le, sokan nem jutottak be hozzánk.

2009. június 26. - Budapest tenyerjoslas3.jpg

TMF Magyarország, dolgozói összefogás találkozó a Pálvölgyi Barlangnál. Tenyérjóslás, kártyavetés és két karikaturista. Igaz délben elmosott minket egy óriási felhőszakadás, de a hangulat nem csappant, munkánkat a büfé egyik sarkában folytattuk.

2009. június 20. - Budapest, Postás Sporttelep

Nem is emlékszem, mikor kezdődött a kapcsolat az AXA-val közöttünk. De egy biztos, azóta csak velünk dolgoznak, ekkor egy asztrológus és egy jós tartotta a frontot.

2009. június 13. - Szeged, Napfénypark Bevásárló Központ csillam1.jpg

Mivel májusban is sikeres volt a program, ezért ismét kérték a számmisztika, kristály-jósda és csillámportetoválás kombinációt.

2009. június 13. - Budapest

Szegedet követően este egy lánybúcsúra voltam hivatalos, ahol a menyasszonyoknak szerencsére csak jót tudtam mondani.

2009. június 6. - Budapest

Családi- és gyereknapra voltunk hivatalosak a KFKI rendezvényére. Mi mindent szállítottunk? Origamit, kínai kalligráfiát, arcfestést, hennafestést, tenyérjóslást és kínai asztrológiát.

napfenypark.jpg 2009. május 30. - Szeged, Napfénypark Bevásárló Központ

Számmisztika, kristály-jósda és csillámportetoválást kértek és kaptak. S nem utolsó sorban elégedettek is voltak!

2009. május 23.-24. - Budapest, Királyok útja

...és ismét Pannon GSM, csak nem dolgozói, hanem VIP ügyfél napok. Jégkorszaki jósdák kialakítására került sor, 3 fővel két napon keresztül igyekeztünk kiszolgálni a vendégeket.

2009. május 22. - Budapest, Mérnök utca

Évek óta mi szállítjuk a Pannon GSM egy adott rendezvénysorozatára az egészséges és ezoterikus programokat. Ezen a napon 4 aurafotós és két íriszdiagnoszta állta a sarat.

2009. április 23. - Budapest, Hotel Stadion

Az Olympus rendezvényére voltunk hivatalosak, asztrológia, tenyérjóslás, aurafotózás, kalligráfia festés programokkal. A tenyérjóslás volt a legnépszerűbb.

2009. április 4. - Budapest, Városliget nevelemzes-szammisztika_2.jpg

MÁV-START Zrt. szakmai nap: Jegypénztárosok napja. Számmisztika és kávézacc-jósda várta a kíváncsiskodókat. Kígyózó sorok 5 órán keresztül.

2009. április 3. - Budapest, Syma

Aegon buli - kártyajóslással és asztrológiával. 2008.-ban is mi voltunk a "közszereplők" :-)

delphoi-josda.jpg 2009. március 13. - Budapest

Péntek 13.-a sokakat megrémiszt, engem kihívás elé állított. Egy 180 fős rendezvényre egyedit, eddig sosem látott dolgot kért megrendelőm. A Nikecell partijára ókori görög jósdát alkottam, különleges dekorációjú kőjósdával, számjósdával, istennőkkel, görög szimbólumokkal és szerelmi jósdával.

2009. március 12. - Budapest, Citadella

A HUAWEI ismét velem, és az általam nagyon szeretett kínai Bíborcsillag asztrológiával kedveskedett vendégeinek, azaz a T-mobil-nak.

2009. március 5. - Budaörs, Hotel Holiday

Egy pécsi cég felkérésére tenyérjóslással kedveskedtünk ügyfeleiknek, akik a cég budapesti bemutatójára érkeztek, s mi voltunk a meglepetés.

2009. március 3. - Budapest, Aquaworld

Kávézacc-jósda, tündéri vendégek, sok egyéb program, - a Pfizer saját rendezvénye.

2009. február 28. - Budapest szamjosda_1.jpg

Feng Shui teljes dekorációval és számjósda, - a Fogarasi úton.

2009. február 27. - Budapest XIII.

MAKSZ BÁL - fekete-fehér variációban. A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének tagjai vettek részt. Kristály-jósda és angyal-jósda volt a program.

2009. február 25. - Budapest, Citadella

A HUAWEI velem, és az általam nagyon szeretett kínai Bíborcsillag asztrológiával kedveskedett vendégeinek, azaz a Vodafone-nak.

2009. február 21. - Győr

Már ötödik alkalommal Barokk bál. gyakorlatilag szinte mi vagyunk az egyetlen, örökös programelem.

2009. február 14. - Budapest

A XVIII. kerületi Önkormányzat bálján elkápráztattuk a vendégeket.

2009. február 7. - Budapest, Royal

Már sokadjára Story Online Díjátadó Gála - velünk! Idén kávézacc-jósda, kristály-jósda és tarot mellett rakták le a voksot.

2009. január 31. - Budapest II.

Zártkörű, privát álarcosbál a Rózsadombon - 3 ezoterikus programmal: névelemzés, rúnakő-jóslás és tenyérelemzés.

2009. január 9. - Budapest

Aurafotósunkat a Versailles Rendezvényterembe invitálták, ahol - nem meglepő módon, - ismét sikert aratott.

2008. december 31.

Sok helyen egyszerre jelen lenni messze nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Voltunk a Visegrádon, Móron, Zalaegerszegen, Zalakaroson, Szegeden, Győrött és Budapesten négy különböző helyen, - egy időben.

2008. december 20. Budapest

Kezdünk fáradni. Ez látszik rajtam és a kollégákon is. Karácsony előtt ez az utolsó jelentősebb rendezvényünk, kibírjuk... Asztrológus, tenyérjós, aurafotós, kártyajós, grafológus és rajzelemző mosolyog vissza a vendégekre. + 1 órát kérnek a helyszínen, mert a sor csak nem fogy...

2008. december 19. Budapest, Vasúttörténeti Park

Vízművek karácsonyi rendezvény, 8 szolgáltatással vonultunk fel: angyal abc, kártyajóslás, asztrológus, tenyérjóslás, rúnakő-jóslás, ólomöntés, viaszöntés. Közben Tibi bácsi pirospontos labdákat dobált :-)

2008. december 17. és 18.

IQSYS és KFKI rendezvények, a Természettudományi Múzeumban. Mindkét éjjel asztrológusok állták a sarat, a vendégek pedig valahogy nem fogytak.

2008. december 13. - Budapest

A SOTE Elméleti Orvostudományi Központban tartotta az AXA évadzáró buliját. Mint eddig, most is a mi csapatunk mellett döntöttek: kártyajós, asztrológus, aurafotós témakörrel.

fengshui-dekoracioval_1.jpg 2008. december 12. - Budapest

Számítottam rá, hogy ez egy erős nap lesz, de erre talán a legkevésbé. Egyszerre voltunk a K & H Bank, a Ratio Pharma, egy telekommunikációs cég (nevüket titoktartási szerződés miatt nem említhetjük), a Sony és a Szegedi Takarékszövetkezet karácsonyi buliján, összesen 16 fővel. Emellett 2 fővel kisegítettem a konkurenciát, ahol lebetegedett néhány ember.

2008. december 11. - Budapest

Hotel Mariott... Oly gyönyörű ez a szálloda, hogy mindig élvezet ott dolgozni. A Takarékbank már negyedik karácsonyi gálájára invitált minket. 5 különféle szolgáltatás vittünk, dekorációval.

2008. december 3. és 4. - Budaörs

A Pannonos fiúk és lányok annyira kedvelik az aurafotózást, hogy a cég két napon keresztül biztosította ezt számukra a segítségünkkel.

2008. december 4. - Budapest

A Kongresszusi Központba arcfestőket, hennafestőket szerveztünk.

2008. november 28. - Budapest

A Várban, magyar eredetű, hagyományos diójóslás folyt, népi viseletben, a Raiffaisen rendezvényén, a Showroom-ban pedig asztrológus és kínai kalligráfus várta a vendégeket.

2008. november 25. - Budapest

Ezen a napon ünnepelte az RTL Klub 11. születésnapját. Számmisztikusunk volt az egyik meglepetés az alkalmazottaknak.

2008. november 22. - Budapest

Ecseren tenyérjósunkat, az Erste Bank rendezvényén pedig 3 különböző szolgáltatásunkat találták az érkezők.

2008. november 21. - Budapest

SPAR I. Fenyő Díjátadó Gála. Csinos nők, öltönyös úriemberek érkeztek, ettek és ittak, majd 20 órától hosszú sorokba rendeződtek, és 7 különböző szolgáltatásunk közül választhattak.

2008. november 14. - Budapest

A West End Bevásárlóközpont egyik kaszinójában számmisztikára éhes vendégek álltak sorba, hátha eláruljuk nekik a nyerő számokat...

2008. november 8. - Tihany

sajto-kave.jpg
2008. június 13. - Kávé- és Koktél Fesztivál, Sajtótájékoztató

Mi mást vihettünk volna ide, mint kávézacc-jósdát? Détár Enikő, Jáksó László, VV Ágica is türelmetlenül várták jövendőjük megismerését. Ágica egy saját lakást szeretne magának, mint kiderült van is rá egy kis tőkéje... Jóslatunk szerint, három-négy hónapon belül lakástulajdonos lesz (lett) a szőkeség.
Détár Enikő lánya olaszvizsgájára volt kíváncsi. Meglátásunk szerint minden rendben volt, a családnak nem kellett izgulnia.

Jáksó azonban már nem volt túl szerencsés. Arra volt kíváncsi, hogy valaha az életben össze jön-e Szögeczki Ágival. A válasz egyértelmű nem volt tőlünk is, majd személyesen Ágicától is, akinek bár roppant szimpatikus a László, de nem tudná komolyan venni.

2008. június 13. - Siófok

Privát parti a Balaton partján, sok angolul beszélő vendéggel, ezért csak idegen nyelvet jól ismerő grafológus és kártyajós jöhetett szóba. Nekünk nem volt probléma.

2008. június 7. - Budapest

Izzasztó nap volt. Négy rendezvény párhuzamosan, a város legkülönbözőbb pontjain. Emellett délután a nyakunkba szakadt az eső, de mi álltuk a sarat, - szó szerint!

2008. május 31. - Szeged

Budapest Bank helyi képviseletének ügyfélpartija, szabadban, jó hangulatban.

2008. május 8. - Budapest

2 számmisztikus és 2 grafológus. A megrendelő másnap telefonon hívott, hogy elismerését fejezze ki.

2008. május 7. - Siófok

Takarékbank. Ez egy igazi, lélekkel teli kapcsolat. Amikor ők hívnak, az egy kicsit szerelem. Mert egy olyan csapat vár bennünket mindig, akik összetartóak, nagyon kedvesek, szeretnek minket - 5 éve rendületlenül.

2008. április 25. - Budapest

Aegon fekete-fehér party, kínai asztrológusokkal, kalligráfiával, hennával. Éjfélkor alig akartak utunkra engedni?

2008. április 10. - Budapest

Grow party - kristályjósda, grafológia és arcelemzés, 4 órában, állva. Elfáradtunk, tagadhatatlan.

2008. április 3. - Sümeg

Kártyavetés, tenyérjóslás a Nikecell VIP partijára. Cigányjelmezt kértek és piros dekorációt.

2008. február 29. - Budapest és Visegrád

Egy időben három helyen? Nekünk ez sem gond. Visegrádra jósdákat vittünk, Budapest II. kerületében privát partira voltunk hivatalosak, angol nyelven is beszélő asztrológussal, és közben egy másnapi rendezvény dekorációját is előkészítettük.

2008. február 21. - Balatonalmádi

Nehéz kihívás, amikor rettentő alacsony költségvetésből kell a maximumot kihozni. Virágkötészet, teaház és csoportos hennafestés programcsomagot választott a Bramac.

2008. február 15. - Corinthia Grand Hotel Royal, Budapest

Mivel már tucatnyi alkalommal dolgoztunk itt, és a megrendelők elégedettek voltak, így a Hotel saját, alkalmazotti rendezvényére kávézacc-jósdát szállítottunk.

2008. január 25. - Metropolis Casino

A kínai újév megérkezésére kínai témájú szolgáltatásokat szállítottunk, dekorációval. Nem meglepő módon, egy szabad pillanatunk sem volt.